Top 5 parfumuri Bvlgari pentru femei și cateva pentru bărbați

parfumuri Bvlgari

Brand-ul Bvlgari a fost fondat in 1884 in Roma si a devenit cunoscut pentru atent executate. Intre timp, cei de la Bvlgari au inceput sa comercializeze si ceasuri, produse de ingrijire si parfumuri a caror calitate este apreciata. Iar astazi reprezinta unul dintre cele mai renumite brand-uri de lux.

Si cum varietatea lor de parfumuri poate fi usor bulversanta, ne-am gandit sa va oferim sugestiile noastre privind cele mai bune 5 parfumuri Bvlgari. De data aceasta ne vom concentra asupra celor pentru dame.

1. Bvlgari BLV Notte – Un parfum puternic cu note de votka si ciocolata neagra. Este potrivit pentru a fi purtat seara.

2. Bvlgari Omnia Green Jade – Bvlgari Omnia Green JadeUn parfum simbolizand armonia si seductia, continand note de mandarine verzi.

3. Bvlgari Voile de Jasmin – Un parfum senzual si sofisticat, potrivit pentru femeile cu o piele sensibila.

4. Bvlgari Rose Essentielle – Un parfum caruia nu poti sa-i rezisti cu ale sale note de trandafir turcesc si iasomie.

5. Bvlgari Bvlgari Pour Femme – Un parfum care rezista testului timpului, avand in inima note de trandafir.

Bvlgari Pour Homme Soir

Bvlgari Pour Homme Soir este un parfum barbatesc lansat in 2006 ce a fost conceput asemenea predecesorului sau – Bvlgari Pour Homme. Dupa cum numele sugereaza, ocazia cu care este folosit parfumul – pentru o seara cuceritoare – acesta se adreseaza clar adevaratilor gentlemeni.

Bvlgari Pour Homme Soir

Bvlgari Pour Homme Soir a fost creat pentru o experienta nocturna incredibila – fiind mai sexy, mai dulce si avand o aroma mai intensa decat cea a predecesorul sau Bvlgari Pour Homme. Tocmai de aceea si sticla parfumului este mai simpla, mai sobra si are un plus de eleganta.

Aroma sa plina de rafinament a fost creata prin combinatia perfecta dintre note de ceai si cele de citrice. Dar aceasta este doar prima impresie olfactiva – totul se deschide apoi in nuante mult mai clare si mai curate – ceai negru Darjeeling si bergamota.

Parfumului barbatesc se tranforma treptat intr-o adiere usoara si calda de papirus, care adauga inca o nota suplimentara de mister. Putere de seductie nu se termina aici – urmeaza aroma fatala a ambrei, care aduc un nou plus de caldura. Astfel, esenta devine naturala, aducand aminte de aerul curat al padurii, de vaporii calzi de apa care se ridica din solul umed, exact ca intr-o atmosfera rustica. Aceasta este in fond originalitatea seducatoare care nu putea lipsi unui barbat seducator in adevaratul sens al cuvantului.

Lansat in 2003, cu mai bine de 10 ani mai tarziu decat precedentul The Vert, Thé Blanc ii urmeaza succesul. Este totusi o aroma mai usoara, mai subtila decat cea din 1992. Cu un miros poate prea dulceag pentru o zi de vara, se potriveste mai mult in sezonul rece.

BVLGARI EAU PARFUMÉE AU THÉ BLANC EAU DE COLOGNE UNISEX

BVLGARI EAU PARFUMÉE AU THÉ BLANC

Parfumul se deschide cu un miros de citrice si o usoara senzatie de amarui, indicand prezenta pelinului. Dupa ce primele impresii se estompeaza, se poate simti piperul si ceaiul alb promis chiar de titlul parfumului. Dar efectul general este cel al unui parfum de mosc cu note lemnoase.

Iar finisajul atent al sticlutei cu ale sale detalii de argint esentializeaza eleganta prin care s-a facut deja cunoscut brandul Bulgari.

Lansat in 2003, cu mai bine de 10 ani mai tarziu decat precedentul The Vert, Thé Blanc ii urmeaza succesul. Este totusi o aroma mai usoara, mai subtila decat cea din 1992. Cu un miros poate prea dulceag pentru o zi de vara, se potriveste mai mult in sezonul rece.

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Eau De Cologne unisex Parfumul se deschide cu un miros de citrice si o usoara senzatie de amarui, indicand prezenta pelinului. Dupa ce primele impresii se estompeaza, se poate simti piperul si ceaiul alb promis chiar de titlul parfumului. Dar efectul general este cel al unui parfum de mosc cu note lemnoase. Iar finisajul atent al sticlutei cu ale sale detalii de argint esentializeaza eleganta prin care s-a facut deja cunoscut brandul Bulgari.

Bvlgari Aqva Divina

Bvlgari Aqva Divina

Dupa ce toate variantele de pana acum se adresau barbatilor, Bulgari se gandeste si la dame si lanseaza la inceputului lui 2015 primul parfum din colectia Aqva dedicata acestora: Aqva Divina. Bvlgari Aqva Divina Dar ce este divin la acest parfum? Ei bine, in primul rand, reinterpreteaza celebra pictura ,,Nasterea lui Venus” pentru a creea o aroma marina, in care se amesteca note dulci si sarate, in usoare tonuri de magnolie. Apoi, sticluta parfumului arata ca o bijuterie a marii, pe care parca trebuie sa o ai. Vezi mai jos spotul publicitar, in care fotomodelul Magdalena Frackowiak face un adevarat show acvatic.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *