Idei de la Eleni: bijuterii din argint pe care le puteți oferi celor mai buni prieteni cu diverse ocazii

Bijuteriile frumoase, care spun o poveste, sunt greu de gasit. La fel si prietenii adevărați. Aici mă refer la acei oameni care rămân alături de tine atât la bine cât și la greu. Este vorba despre acele persoane care te laudă în fața celorlalți, dar atunci când sunteți singuri îți spun unde ai greșit.

Prietenii adevărați încearcă să te facă să zâmbești atunci când ești trist și nu te lasă niciodată singur atunci când treci prin momente grele.

Sunt gata să-ți sară în ajutor la orice oră din zi, nu te judecă și nu te vorbesc pe la spate. Prietenii adevărați devin membri ai familiei tale și trebuie să-i apreciezi pentru tot ceea ce fac pentru tine.

Dacă vrei să le arăți acestora că le ești recunoscător, le poți oferi o bijuterie specială din argint, care să simbolizeze legătura specială dintre voi.

Bijuterii potrivite pentru cei mai buni prieteni

Se spune că o persoană norocoasă este cea care are 5 prieteni adevărați. În fața acestora își poate deschide sufletul și poate plânge atunci când se simte trist. Bineînțeles, în cercul tăi de prieteni, ar putea exista și alte persoane cu care te înțelegi bine, însă în fața cărora nu poți vorbi întotdeauna deschis.

Pentru unele fete, cele mai bune prietene ale lor sunt surorile mai mici sau mai mari. Acestea, deși pot avea caractere diferite, se înțeleg de minune, mai ales atunci când cresc și nu se mai ceartă de la haine sau jucării.

De exemplu, cea mai bună prietenă a mea este sora mea mai mare care este foarte cochetă și se îmbracă mereu la modă. Adoră să poarte o ținută nouă în fiecare zi nu iese niciodată din casă fără să-și pună bijuterii. Are o întreagă colecție de bijuterii din aur, argint și pietre prețioase. Are o slăbiciune pentru bijuteriile cu simbolul infinitului și mereu se bucură când mai primește una nouă.

Dacă și tu ai o surioară cu care te înțelegi bine și vrei să-i oferi un cadou deosebit pentru a-ți arăta dragostea față de ea, poți alege o brățară sau un colier personalizat care să exprime relația dintre două surori. Nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou! în plus, de fiecare dată când sora ta va purta această bijuterie își va aminti de relația specială pe care o aveți voi două.

pandantiv-argint

Dacă ești o persoană norocoasă, probabil mai ai și alte prietene adevărate. Pentru o prietenă din copilărie, cu care te cunoști de la grădiniță ai putea alege o brățară personalizată cu numele voastre sau cu expresia „prietene pe viață”. Sunt sigură că o să-i placă și o va purta cu mândrie în fiecare zi.

Partenerul tău poate fi, de asemenea, unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. Este destul de dificil să alegi un cadou potrivit pentru un bărbat. Totuși, dacă optezi pentru o brățară cu semnul infinitului sau cu numele voastre s-ar putea să-l surprinzi într-un mod plăcut. De asemenea, poți cumpăra și pentru tine o brățară la fel.

Este posibil să fi legat o prietenie deosebită și cu o colegă de serviciu. Pentru a-ți arăta recunoștința față de ea îi poți oferi cadou o brățară personalizată cu un mesaj frumos. O astfel de brățară îi va aminti mereu de tine. Cu siguranță se va bucura să primească un cadou de la tine și-l va purta cu mare drag în fiecare zi. Chiar dacă una dintre voi își va schimba locul de muncă, relația de prietenie nu se va destrăma.

Colierele personalizate cu nume și simbolul infinitului reprezintă, de asemenea, cadoul ideal pentru o femeie. Acestea pot fi purtate la aproape orice ținută.

Poți să cumperi și pentru tine aceste bijuterii, pentru că sunt deosebite și se potrivesc oricui. Nu uita să le mulțumești prietenilor adevărați pentru tot ce fac pentru tine. O bijuterie din aur sau argint oferită la momentul potrivit ar putea aduce oricui zâmbetul pe față.

Fă tot posibilul să-ți ții prietenii aproape

Ei te vor ajuta să treci peste cele mai grele momente și îți vor fi alături atunci când ești fericit. Un prieteni adevărat îți va șterge lacrimile și te va face întotdeauna să zâmbești, așa că merită să primească un cadou deosebit.

De ce să oferi un lănțișor de argint cu nume unei persoane dragi?

Orice femeie se bucură atunci când primește în dar un lănțișor din argint cu numele ei. O astfel de bijuterie personalizată reprezintă un cadou deosebit și nu se demodează niciodată.

Atunci când alegi să-i oferi unei persoane dragi o bijuterie personalizată, îi arăți acesteia că ai făcut tot posibilul să-i dăruiești un cadou deosebit. Indiferent dacă este vorba despre un colier cu cristale Swarovski sau de o pereche de cercei de argint cu pietre prețioase, un astfel de cadou reușește să-i pună un zâmbet pe față fiecărei femei.

Lănțișor cu nume – cadoul perfect pentru orice persoană dragă

În ultimul timp, au început să se poarte foarte mult lănțișoarele cu nume, deci nu ai cum să dai greș dacă alegi să-i oferi persoanei dragi un lanț personalizat cu numele ei.

Iată de ce lanțișoarele cu nume sunt cadourile perfecte pentru femei:

  • Numele este utilizat pentru a identifica fiecare persoană. Tu te diferențiezi de restul oamenilor prin numele tău.
  • Numele are o semnificație aparte, iar atunci când părinții aleg un nume pentru copiii lor, țin cont de ceea ce semnifică el. De aceea, cu toții ar trebui să purtăm bijuterii personalizate cu numele nostru pentru a ne aminti de originea lui.
  • Numele unei persoane poate fi inspirat de un membru al familiei și poate fi o mândrie pentru cineva să-și etaleze numele purtând un lănțișor personalizat.
  • Oricine poate purta un lănțișor cu nume, oricând și oriunde, deoarece se asortează la toate ținutele.
  • Când o persoană primește un lănțișor din argint realizată cât de importantă este pentru cel care i l-a dăruit. Un astfel de cadou poate fi oferit la botez, absolvire, logodnă, aniversare etc.

Un lănțișor cu nume, creat din argint este un accesoriu rafinat. O astfel de bijuterie poate fi purtată și de bărbați, nu doar de femei, deci poate fi un cadou minunat și pentru persoanele de sex masculin.

Ce sunt bijuteriile placate cu aur?

Dacă ai vizitat până acum vreun magazin de bijuterii probabil ai observa că există multe piese placate cu aur. „Placat cu aur” este o descriere folosită pentru bijuteriile confecționate dintr-un metal (de exemplu argint) pe suprafața căruia au fost aplicate câteva straturi de aur. Aceste bijuterii arată minunat și sunt mai ieftine decât cele din aur.

Bijuteriile placate cu aur de 24K sunt mult mai rezistente decât cele placate cu aur de 14K sau 18K, deoarece aurul de 24K este mai gros și mai durabil. În plus, bijtuteriile placate cu aur de 24K se mențin într-o stare bună ani de zile. Așadar, dacă vrei să faci un cadou deosebit, alege o bijuterie din argint placată cu aur de 24K.

În plus, o astfel de bijuterie nu este foarte scumpă și poate fi purtată ani la rând.

Cum se întrețin bijuteriile placate cu aur?

Dacă vrei să te bucuri de bijuteriile placate cu aur cât mai mult timp, ține cont de sfaturile noastre:

Nu purta bijuterii când te dai cu parfum

Bijuteriile tale vor arăta perfect mult timp dacă vei avea grijă ca parfumul să nu ajungă pe suprafața lor. Parfumează-te înainte de a-ți pune bijuteriile, pentru că substanțele chimice din parfumuri afectează stratul de aur de la suprafață

bratari-argint-piatra-albastra.

Curăță bijuteriile zilnic

Este indicat să-ți cureți bijuteriile după fiecare purtare folosind o cârpă moale. Astfel, vei elimina praful și murdăria acumulată în timpul zilei. Pentru a reda strălucirea bijuteriilor, șterge-le cu mișcări delicate.

Curăță bijuteriile cu apă caldă dacă sunt foarte murdare

În cazul în care bijuteriile au nevoie de o curățare profundă, înmoaie-le în apă caldă, apoi șterge-le cu o cârpă moale. Produsele de curățat bijuterii și săpunurile antibacteriene pot conține diferite substanțe care deteriorează stratul de aur de deasupra, așa că ar fi bine să le eviți.

Depozitează bijuteriile în cutii speciale

Pentru a păstra bijuteriile în stare bună, depozitează-le în cutiile pe care le-ai primit atunci când le-ai achiziționat. De asemenea, le poți păstra și într-un săculeț confecționat dintr-un material moale pentru a le feri de zgârieturi.

Nu purta bijuterii când faci sport

Nu este indicat să porți bijuterii placate cu aur când faci sport, deoarece din cauza transpirației excesive, aspectul lor se poate deteriora.

Ține cont de sfaturile noastre și bucură-te de bijuteriile tale placate cu aur cât mai mult timp.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *