Jocurile cu camioane – o noua pasiune pentru baieti

Aceasta catergorie de jocuri, a luat un mare avant in randul jocurilor preferate de baietei, si nu numai. In momentul de fata, producatorii de astfel de jocuri, au creat cele mai tari jocuri cu camioane, camioane de diferite tipuri, de diferite dimensiuni, avand sau nu legata o remorca. De o buna perioada de timp, jocurile cu camioane 3D au devenit un fel de punct forte al acestei categorii de jocuri, in cadrul carora aveti senzatia ca sunteti cu adevarat in cabina unei astfel de masini uriase, si pe timpul parcurgerii diverselor trasee aveti posibilitatea  sa transportati diferite tipuri marfuri sau tot felul de obiecte.

Cea mai mare parte a acestor jocuri cu camioane, se adreseaza in special copiilor, pe divese categorii de varsta, care isi doresc sa se delecteze cu tot felul de jocuri care presupun  conducerea unui camion, mai mic sau mai mare. Jocurile cu camioane ajuta copiii sa isi dezvolte mai bine reflexele, pentru a deveni adevarati conducatori auto, creandu-le, in acelasi timp, si impresia ca sunt mai mari, in timp ce adrenalina jocurilor ii va determina sa isi doreasca sa duca la bun sfarsit toate misiunile care le sunt incredintate prin scenariul jocului.

Unul dintre cele mai jucate astfel de jocuri cu camioane este Camionul de marfa,  fiind urmat la foarte mica distanta de cunoscutul joc Cargo Master. Acest lucru nu trebuie sa va determine sa nu incercati si celelalte jocuri, pe care le gasiti pe diverse site-uri, de unde le puteti descraca gratuit sau le puteti juca online, deoarece, cu siguranta, va veti convinge singuri ca sunt foarte tari si antrenante.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va amintim ca un joc supertare si de actualitate, din categoria jocurilor cu camioane, este reprezentat de Camion Mania 2.

Pe parcursul acestui  superjoc, micii conducatori ai camioanelor trebuie sa parcurga cu succes, absolut toate cele 24 de trasee sau misiuni, la volanul celor mai tari si puternice camioane. Parcurgerea fiecarui traseu reprezinta o misune foarte importanta si speciala, si de aceea fiecare astfel de nivel trebuie tratat cu foarte mare atentie si indemanre. Fiind un sofer de camion, va trebui sa dati dovada de foarte multa  experienta. Acest joc este urmasul altui celebru joc, din categoria jocurilor cu tractoare, respectiv Tractor Mania, iar parcursul celor 24 de trasee veti avea posibilitatea de a conduce 5 camioane de performante si caracteristici diferite.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *