Cum trebuie sa arate homepage?

Cum trebuie sa arate homepage

Prima pagina trebuie sa cuprinda totalitatea raspunsurilor la intrebarile tale.
Urmareste cateva sfaturi utile despre homepage:

1. Ce trebuie sa contina prima pagina a site-ului web?

Prima pagina a site-lui web trebuie sa contina informatii minime despre cele mai importante subiecte ale afacerii tale, iar restul paginilor trebuie sa contina descrierea mai amanuntita a acestor subiecte.

2. Minimalismul pe prima pagina

Pe prima pagina continutul trebuie sa fie cat mai minimalist, cat mai putin continut, poate cuprinde titlurile serviciilor, produselor, cateva cuvinte despre descrierea lor si un link catre acele servicii sau produse.

3. Scrisul pe prima pagina

Scrisul pe prima pagina este recomandat sa apara simplu, clar si adaptat pentru cati mai multi clienti. Este bine ca vizitatorii sa observe cu usurinta informatiile cheie prin folosirea subtitlurilor si o succinta descriere sub fiecare subtitlu.

4. Continutul pe prima pagina

Cele mai importante informatii de pe prima pagina este bine sa fie afisate la inceputul paginii, iar la sfarsitul paginii sa apara informatiile mai putin importante. Se recomanda continutul sa fie dispus pe orizontala, pentru a fi mai usor de citit. Imaginile de fundal este bine sa va apartina dvs. Informatiile despre contact este recomandat sa apara si pe prima pagina, cu toate ca ele apar si in footer.

5. Recomandarile clientilor

Acum poti apela la clientii multumiti pentru a-ti trimite o recomandare din partea lor pentru ca viitorii clienti sa aiba mai multa incredere in dvs. si serviciile si produsele dvs. Multi pozitioneaza aceste recomandari la sfarsitul paginii, iar altii care pun accent mai mult pe aceste recomandari, le pozitioneaza la inceputul paginii.

6. Site-ul web responsive

Prima pagina impreuna cu intregul site web este recomandat sa fie responsive, adaptat pe toate dispozitivele, de la desktop, laptop, tableta, pana la telefon, tv, pentru o navigare usoara si fara probleme a site-lui web.

Articole recomandate

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.