Atelier Paris si produsele lor de exceptie

In ultimii 20 de ani Atelier Paris a devenit un nume de referinta in domeniul modei si a machiajului. O mare parte din acest merit o are Helene Quille, care lucreaza incontinuu la noi culori si texturi, dar si faptul ca Atelier Paris detinand propria fabrica si propriul laborator, are un avantaj in varietatea si unicitatea produselor sale. Astfel, in continuare vom prezenta cateva dintre aceste produse care mentin brandul Atelier Paris printre cele mai bine cotate din lume.

Din categoria produselor folosite, de regula, in televiziune sau filme, amintim: Pigmentul fluorescent, a carui umbre vor straluci in lumina cu ultraviolete, culorile fluorescente, care amestecate cu o cantitate mica de apa pot crea efecte spectaculoase, pudra tip gheata, folosita pentru a crea efecte speciale de inghet, sange lichid, produs make-up Atelier Paris folosit cu precadere in industria filmelor, care este creat pentru a arata precum sangele uman si poate fi aplicat direct pe pielea sau amestecat cu alte substante pentru a crea alte efecte speciale. Ceara pentru peiele, folosita de artistii make-up pentru a crea efecte speciale pe piele, cum ar fi cicatricile sau vanatai, gel color anti-umezeala, produse dintr-o formula care garanteaza calitatea si previne stergerea in orice conditie. Crema de apa, care poate fi folosita in combinatie cu culorile de apa pentru machiajul de fata si corp, gene artistice, care vin impreuna cu un adeziv profesional pentru gene, ceara pentru efecte speciale asupra danturii, cum ar fi pentru a crea orificii sau dinti lipsa, ceara pentru pleoape, folosita pentru a acoperi pleoapele in anumite efecte speciale si adezivul pentru gene. Gelul diluant se foloseste pentru a dilua gelul pentru contur, gelul color si gelul anti-umezeala. Se adauga o picatura pe varful pensulei ceea ce ofera timp pentru imbinarea produselor inainte de a se usca. De asemenea gelul diluant de la Atelier Paris poate fi folosit pentru a reimprospata orice gel pentru contur sau crema de ochi care s-a uscat.

Din categoria pensulelor a produselor make-up Atelier Paris, enumeram curatatorul de pensule, folosit in a indeparta machiajul de pe pensule, protejand parul acesteia, pensule pentru conturul ochilor sau pensule pentru pudre. Din categoria produselor Make-up Atelier Paris pentru ochi va prezentam, creionul pentru ochi, ce ofera o textura creata sa se imbine in mod egal si usor, totodata mentinand pielea din jurul ochilor hidratata. Paleta pentru conturul ochilor, contine trei tipuri de texturi rezistente la apa si foarte pigmentate, mate, stralucitoare si perlate. Contururile pot fi aplicate pe pleoape cu o pensula, uscate sau umede in functie de efectul dorit, pigmentul fluorescent, care straluceste in lumina cu ultraviolete, pudra tip perla, cu efect de transparenta si stralucire sau gelul color anti-umezeala, fabricat astfel incat rezista la stergeri si previne intinderea machiajului.

Articole recomandate

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.