Set ventuze masaj

Terapia cu ventuze – solutie impotriva celulitei, la un pret redus

Cred ca o data la doua zile vad pe Internet o noua crema anticelulitica, dar foarte rar vad metode care chiar au sansa de a functiona. Si o crema poate sa fie utila, dar investita este mare si cu siguranta nu te va scapa permanent de statul de grasime. Insa exista si altceva, un tip de terapie alternativa care da rezultate si nu cere atat de multe de la tine. Ventuzele pentru masaj anticelulitic au un pret relativ mic si invetitia trebuie facuta o singura data. Rezultatele nu sunt garantate 100 %, dar exista cele mai mari sa vezi primele efecte chiar si dupa o saptamana de utilizare.

Set ventuze masaj21

Ventuze masaj anticelulitic – pret si beneficii

Atunci cand alegi o metoda de tratament in detrimentul alteie, costurile reprezinta unul dintre principalele criterii, uneori chiar mai important decat calitatea (din pacate). Insa atunci cand vrei sa scapi de celulita, exista si o metoda avantajoasa din orice punct privesti. In cazul ventuzelor pentru masaj anticelulitic, pretul si calitatea sunt doua parti ale aceleiasi monede.

Un set de ventuze pentru masaj costa intre 40 si 60 de lei. Avantajul foarte mare in acest caz este ca nu va trebui sa il cumperi decat o singura data, el urmand sa te tina chiar si cativa ani daca ventuzele sunt bine intretinute.  Asadar, ventuzele pentru masaj anticelulitic vin cu un pret foarte bun si sunt rezistente in timp, ceea ce nu putem spune despre o crema.

Daca mai stai inca pe ganduri, trebuie sa stii ca ventuzele despre care vorbim sunt facute din silicon, adica sunt moi si nu presupun riscuri pentru corp. Poate ca ai auzit sau ai vazut cum cele din sticla lasa urme, dar in cazul celor din silicon nu va cazul de asa ceva. Masajul cu ventuze din silicon este unul sigur. Odata aplicate pe piele, acestea creaza un efect de vacuum care extrage de sub piele grasimea si limfa acumulata de-a lungul timpului. Astfel, pielea va deveni mai intinsa si isi va pierde aspectul de coaja de portocala. Celulita poate sa dispara complet cu ajutorul acestei tehnici, dar nimeni nu poate garanta ca ea nu se va intoarce. Totusi, de fiecare data cand se intampla asta, sedintele de masaj pot fi reluate (de asemenea, exista posibilitatea ca ele sa nu fie intrerupte niciodata).

In concluzie, daca vrei sa cumperi din surse autorizate, ventuzele pentru masaj anticelulitic au pretul potrivit si ofera garantia ca vei scapa, cel putin partial, de problemele cauzate de aceasta afectiune. Este de ajuns sa aplici 10 minute de masaj de trei sau patru ori pe saptamana. Si nici nu trebuie sa iti faci programare la un salon profesionist, intrucat masajul poate fi facut si acasa. In set vei gasi ventuze pentru coapse, abdomen si picioare (si alte zone afectate de celulita). De asemenea, poti folosi uleiuri pentru masaj pentru a hidrata pielea. Singurul lucru care la va trebui sa fie atenta persoana care te ajuta este culoarea pielii. Cum exista inca riscul invinetirii, ventuzele nu trebuie sa fie tinute foarte mult timp pe acolasi loc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *