caine-si-femeie

Pur si simplu speachless

Mergeam dimineata prin parc cu Dani si Rita. azi fiind libera, mi-am permis luxul de a ma plimba dimineata. Mare minune! Si cum meregam noi prin IOR, ajungem langa o tasnitoare de apa. Langa ea, o tipa imbracata ca pentru alergare si care tinea de lesa o javra d’aia mica ,alba si anosta, dar tare la moda.

Mai era cu inca o tipa dupa cum aveam sa deduc mai tarziu. Siii, la un moment dat, o vad pe asta imbracata sport cum se apleaca si ia javra in brate , dupa care senina si calma, o pune sa bea apa cu botul din tuturoiul de apa al tasnitoarei. Adica de unde bea toata lumea. Bai, m-am crucit! Eu stiu ca apa aia curge non stop, dar era vorba de gest, de a bea l;a un loc cu cainii. Cred ca intelegeti.

I-am zis si s-a uitat tot asa, candida la mine si mi-a replicat ca nu se atinge cainele ei de nimic, doar il tine sa bea apa. I-am zis ca si eu pot sa ma pis in tasnitoare, daca vrea, ca nu ating nimic cu fundul. A lasat cainele jos  si a plecat in huiduielile muncitorilor de la spatii verzi, martori la toata scena si care beau tot timpul apa din tasnitorele aflate in parc.

Am stat si m-am gandit asa, vreo 10 minute dac eu sunt anormala sau unii sunt atat de prosti incat nu isi dau seama ce fac. Speachless.

Panarame in viata. Azi: Siea Mihaita-Petrica de la liceul Nicolae Teclu

Din seria panarame si viermi ce merita maxim omor, azi faceti cunostinta cu Siea Mihaita -Petrica. Desi are doar 15 ani si jumatate, promite mult. Mult timp petrecut in puscarie, vreau sa zic. Ce s-a intamplat?

Ieri seara pe la ora 19 , fi-miu impreuna cu doi prieteni , se afla la pescuit pe lacul IOR. Lor li s-a alaturat si panarama despre care vorbim, intitulat in continuare ,VIERMELE.  Dupa vreo 10 minute, timp in care fi-miu pregatea carligele pentru lansete, Viermele , care asculta ceva muzica in casti, il intreaba pe fi-miu ce parere are despre melodia in cauza. Asta al meu ii zice ca e naspa, moment in care Siea , cum statea in picioare, ii trage un picior in ochi. Nu vreti sa va spun cum arata copilul meu si in ce hal are ochiul.

Ailalti doi asa zisi prieteni, tac  si isi vad in continuare de treaba. Al meu pleaca si ajunge acasa plin de nervi. Cand l-am vazut in ce hal arata, mi s-a intunecat si sufletul si inima si tot.

Acum, eu pe viermele asta il stiam oarecum , din doua motive: i-a dat branci lui fi-miu acum cateva luni si i-a spart telefonul si a venit acum cateva zile la usa si nici sarut mana nici buna ziua – Alex e acasa? Dar direct, fara nici o introducere.  Asadar oarescare antecedente au mai fost.

L-am luat pe al meu de mana si am plecat spre sectia 12 sa depunem plangere. Pe drum, hop , cu cine ma intalnesc? Cu Siea. Radea, nici habar n-avea. Vesel nevoie mare. M-am dus drept spre el si l-am intrebat daca el e Mihai. A zis ca nu , dar ca il poate suna si m-a intrebat plin de tupeu ce treaba am cu acest Siea.

I-am zis sa nu se deranjeze sa se sune singur pentru ca stiu ca el este, ca mi-a venit la usa acum trei zile si a fost obraznic, ca i-am gasit profilul pe Facebook si ca desi acolo isi trecuse Sia Mihai, eu stiu ca il cheama Siea R. Mihaita-Petrica si ca invata in Colegiul tehnic Nicolae Teclu. Brusc i-a pierit zambetul si s-a intors cu spatele. I-am spus sa stea linistit ca stiu ce am de facut. Si am plecat spre sectie. Copilul ajunsese deja cu Dani si pe drum am sunat-o si pe avocata.

L-a gasit politistul imediat pe vierme in baza de date si l-am recunoscut si eu si fi-miu. A dat copilul o declaratie si azi urmeaza sa mergem la INML pentru constatarea leziunilor si eliberarea unui certificat medico-legal. Sunt constienta ca nu i se poate intampla mare lucru in afara de o amenda pe care tot parintii o vor plati.

Ideea e ca puta-proasta asta, se lauda in gura mare pe Facebook cum ca are 160 de absente, ca i le-a motivat maica-sa pe toate, are sau mai bine zis avea, ca intre timp si-a sters contul de Facebook, poze cu el cum fumeaza si bea si asa mai departe. Poate ma-sa va fi fericita cu o amenda dupa ce i-a dat voie sa se tatueze la 15 ani, sa vina beat acasa si altele. Poate asta si-a dorit.

Cat de bou sa fi incat sa crezi ca daca ti-ai sters contul de facebook, politia nu te va gasi? Eu de exemplu, l-am gasit in 7 minute. A, experienta de cand cu vaca cu telefonul, ce vreti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *