Jocuri cu Barbie

Jocurile care o au in centru actiunii pe celebra papusa Barbie au fost intotdeauana o atractie deosebita pentru fetitele de toate varstele. Pentru a va forma o idee despre ce presupun aceste jocuri o sa va prezint in continuare cateva dintre ele.

Barbie in cele 12 printese dansatoare (Barbie in the 12 Dancing Princesses) este un joc conceput pentru a le invata de tinere fete despre importanta individualitatii, iar in acest joc este vorba despre povestea lui Genevieve si a celor unsprezece surori ale sale, care trebuie sa isi salveze tatal de la otravire si imparatia dictatoriala a lui Rowena. Gandindu-se ca fetele au nevoie de instruire pentru a sti cum sa se comporte ca si printese, regele il invita pe varul sau Rowena ca sa ramana si sa le invete pe cele 12 printese dansatoare cum sa se comporte pentru a fi niste adevarate doamne. In loc sa le ajute la realizarea acestei misiuni, vicleanul Rowena interzice orice forma de cantat sau dans si le inchide pe fete in niste camere ascunse departe, in jurul castelului. Jucand rolul lui Genevieve, veti avea posibilitatea sa explorati castelul si sa cautati indicii pentru a putea sa va gasiti surorile care lipsesc, dar si pentru a gasi comori secrete.

Printre caracteristicile acestui joc se numara in primul rand faptul ca ii invata pe copii cat de importanta este originalitatea atunci cand merg si cauta indicii prin castel. Intruchipand-o pe Genevieve, acestia trebuie sa se lupte cu maleficul Rowena pentru a putea sa aduca inapoi dansul, atat de iubit de ea si de surorile ei si pentru a-si salva tatal, dar si imparatia acestuia. Toata aventura este inconjurata de mister si tensiune, datorita cautarii continue a indiciilor si a comorilor ascunse, necesare pentru gasirea si salvarea surorilor inchise.

Un alt joc care o are in centru actiunii pe celebra Barbie este si Agentul Secret Barbie: Misiunea Bijuteriile Regale (Secret Agent Barbie: Royal Jewels Mission). In acest joc Barbie intra in rolul blondei eroine Mattel si trece printr-o serie de 16 misiuni care se desfasoara in locatii internationale. Un grup de hoti au furat bijuteriile regale de la muzeu, iar Barbie trebuie sa rezolve cazul si sa ii aduca pe faptasi in fata justitiei. In cadrul acestui joc, eroina va folosi o serie de diferite vehicule de mare viteza, inclusiv un jet ski si va fi ajutata de un caine robot, care va spiona obiectivele vizate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *