Cum se poate incheia o asigurare ieftina

Indiferent ca doriti sa incheiati o polita RCA sau CASCO pentru autoturism, sau o asigurare pentru locuinta, daca doriti ca aceasta sa fie cat mai ieftina, posibilitatea cea mai buna pentru a obtine acest lucru o repezinta  apelarea la un broker de asigurari.  Acesta poate fi reprezentat chiar  de o firma (persoana juridica) si are rolul de a prezenta clientilor tote ofertele de la firmele de asigurari, si de a-i indruma catre cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere (pret, servicii oferite, seriozitate).

Polita obligatorie de raspundere civila auto trebuie incheiata obligatoriu pentru orice  autovehicul inmatriculat si care urmeaza sa fie inmatriculat, pentru a putea circula pe drumurile publice. Raspunderea civila auto reprezinta asigurarea  cu ajutorul careia tertii prejudiciati  in urma producerii unui accident auto sunt despagubiti. Datorita acestui fapt, majoritatea soferilor au in vedere un singur aspect la incheiera acesteia, pretul. Nu tin cont de firma la care se face asigurarea, seriozitatea acesteia sau modul in care se face despagubirea. Datorita acestor aspecte, nu de putine ori s-a ajuns la judecata, deoarece firmele au refuzat sau au intarziat foarte mult cu despagubirile.  Tot cu ajutorul unui broker de asigurari puteti obtine cea mai buna oferta pentru o asigurare de tip CASCO, deoarece acesta are avantajul contactului permanent cu piata asigurarilor si cu ofertele prezentate de societatile de asigurari. Fiti atenti in primul rand, cand incheiati o polita CASCO ieftina, la suma cu care sunteti despagubit in cazul unei avarii totale si daca polita este cu sau fara franciza.

Pe  langa aceste cateva aspecte, o buna parte dintre firmele de brokeraj in domeniul asigurarilor si-au achizitionat servere cu ajutorul carora   clientii isi pot cumpara online aceste tipuri de asigurari auto . Acest lucru este la indemana oricui, deoarece nu  este complicat deloc. Nu trebuie decat sa accesati  un site de asigurari online, sa alegeti pretul pe care doriti sa il platiti si tipul de asigurare dorit, dupa care va trebui sa completati si sa trimiteti un formular de comanda. Achitarea pretului politei se face ori la livrare (direct la firma de curierat),  online(precizand un numar de cont) sau cu ordin de plata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *